top of page
villa-domino-57.jpg

O NAMA

Gradimo budućnost

MTD Nova renomirana je tvrtka kojoj je primarna djelatnost stanogradnja kako u vlastitom tako i u kooperantskom aranžmanu. Naše iskustvo proizlazi iz uspješnog poslovanja u prodaji i distribuciji građevinskog materijala na području Republike Hrvatske i šire. Sada svoju stručnost i znanje prenosimo u gradnju modernih i kvalitetnih stambenih objekata.

MTD Nova se ponosi nizom uspješno završenih projekata diljem Hrvatske. Naši projekti obuhvaćaju različite vrste stambenih objekata, uključujući stambene zgrade, obiteljske kuće i ville sa bazenima, prilagođene različitim potrebama kupaca.

Ono što nas izdvaja je visoka kvaliteta izgradnje, suvremeni dizajn te primjena inovativnih i energetski učinkovitih tehnologija.

Naš tim poznat je po svojoj stručnosti, profesionalnosti i posvećenosti klijentima. Pristup je individualan i prilagođen potrebama svakog klijenta, te se trudimo ostvariti visoku razinu zadovoljstva kod svakog projekta. Kroz partnerski odnos s kupcima, pružamo cjelovitu podršku tijekom cijelog procesa gradnje, od konceptualne ideje do useljenja.

Ako tražite pouzdanog i inovativnog partnera u stanogradnji, MTD Nova je pravi izbor. S bogatim iskustvom i uspješnim projektima, garantiramo vrhunsku kvalitetu izgradnje te se ponosimo svom angažmanu u stvaranju modernih stambenih rješenja.

bottom of page